29.3.11

Korizmena juha Hrvatsko Športskog Društva Rheintal


Fotogalerija kliknuti na fotku

Pod tim je sloganom HŠD-Rheintal   u subotu 26.2.2011. okupilo mnoštvo dobrih ljudi.Plativši  svoju „korizmenu  juhu“ doprinjeli su akciji prikupljanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Korizma je vrijeme posta ,odricanja i prije svega lijepo je pomoći drugima.Velika većina nas koji  živimo i radimo u zemljama gdje je doista blagostanje, vrlo često se zamaramo malim stvarima i svaka nam  sitnica predstavlja problem. Ima ljudi koji se iz dana u dan bore za  život.Takvim ljudima i pomisao da netko misli na njih puno znači.

Vodstvo  HŠD-Rheintala  izabralo  je dvije obitelji iz Bosne i Hercegovine  za koje smatraju da im je pomoć najpotrebnija. Da zaista imamo neumorne i vrijedne članove uprave kojima ideja i volje ne nedostaj pokazali su i ovom akcijom. Lucijano Marić i Tone Miškić skuhali su ukusan gulaš i sav trošak preuzeli na sebe, Boris Bikić za ovu prigodu doniro je kolače.

U ovoj akciji prikupljeno je 2000 švicarskih franaka tako da će po obitelji biti uručeno 1000 franaka.  U ime  HŠD-Rheintala  hvala svima koji su se odazvali ovoj akciji prikupljanja pomoći onima  koji to zaista trebaju.

Lidija Lacković-Petrović.

Nema komentara: